dimarts, 24 de maig del 2016

Notícies gener-maig 2016

CARTA INFORMATIVA DE LES ACTIVITATS DELS GRUP DE TEATRE GRESOL
Hola, amics del teatre,

Tot seguit, us proposem posar-vos al corrent de les activitats que hem anat fent este 2016, del mes de gener fins ara.
gresol 02.jpg
Salutació al final de la representació de Comissaria de policia

gresol 01.jpg
Un moment de l’obra Comissaria de Policia

Com ja sabeu, per Sant Antoni vam presentar l’obra Comissaria de Policia, a càrrec del nostre Grup Jove.

Durant febrer i març, vam seguir fent tallers de promoció de l’actor i improvisació, mim, veu i diverses matèries més relacionades amb el món del teatre.
https://lh6.googleusercontent.com/_McaJBfNPRewvWPWT5A0tXwFlvfABMnf6xU0Ibk3x6WWmMyYvfj0q-Vwqkv98anEhdMtX8rlsdWRxFODYod4aUfeqeyR7huxX8W6yZVKFw0-d7EqY8egocm59r_n6HxtC4NHri6Y
Miriam Gómez Martínez, el 4 d’abril, al Forn de la Canonja
https://lh3.googleusercontent.com/nKTPw83u9u5rb0hzDkGOg9OkOisfK9z2mZlgBEIR5Ka4j5V_mJDx1eoup8fqmYf2QwWW5TwN21VAx0qB0dA7QVAyzFpiIyZSZJjaNyQp6U7ZojaitutduuvqmN7VLoayiUD8YlpJ
Anna Griñó Márquez, el 2 de maig, al Forn de la Canonja

També, en algun acte cultural fora del poble s’han representat parts de l’obra 4 retrats de mares, concretament, al Forn de la Canonja, de Tortosa, en el marc dels diLluns al Forn, que coordina Jesús M. Tibau.

El mes d’abril va estar “mogudet”, ja que vam assistir a Barcelona a l’Assemblea de Grups de Teatre Amateur de Catalunya. Este any ha estat molt especial, ja que, abans de començar, es va fer un petit homenatge a companys de diferents grups que feia molt poquet que ens havien deixat, molt estimats per tothom.
Tot seguit, se va passar a tractar els diferents punts de l’orde del dia i una vegada acabada l’assemblea, vam anar a berenar, i després al TNC vam poder gaudir de l’obra Don Joan, de Molière i, en acabar-la, vam tornar cap a casa.
El dia 17 d’abril, a l’Hospitalet de Llobregat, el nostre grup jove va participar a la Mostra de Teatre Infantil amb l’obra Comissaria de Policia, la qual va deixar un bon gust entre tots els assistents, van ser molt aplaudits, i hem de dir que l’organització ens va convidar per a properes edicions, que es faran en diferents llocs.
El dia 22 d’abril el nostre grup va participar a la ruta de música i versos organitzada per Músik’al brancal, fent animació de carrer i versos.
Del 29 d’abril a l’1 de maig ens vam desplaçar a Pineda de Mar per assistir a la Mostra Internacional de Teatre Amateur. Hi va concórrer l’actuació de més de 60 grups. Entre altres, van actuar un grup francès i un del Marroc, concretament del Rif, amb un muntatge força sorprenent.
Enguany, la Coordinadora de Grups de Teatre Amateur de les Terres de l’Ebre va estar representada pel Grup Pere Sans, d’Ulldecona, amb l’obra Ubú rei. Els nostres representants van deixar el llistó molt alt.
Volem acabar el nostre article felicitant el Cor Iubilo pel seu 25è aniversari i donant-los les gràcies per haver-nos convidat a participar en tan gran celebració. Per molts anys!
Seguirem informant-vos de les nostres activitats...
 El dia 17 d’abril, a l’Hospitalet de Llobregat, el nostre grup jove va participar a la Mostra de Teatre Infantil amb l’obra Comissaria de Policia
 El dia 17 d’abril, a l’Hospitalet de Llobregat, el nostre grup jove va participar a la Mostra de Teatre Infantil amb l’obra Comissaria de Policia

ACTIVITATS ANTERIORS
 Curset de Formació de l'actor. Ulldecona

 Curset de maquillatge. Alcanar, setembre 2005

 Curset de maquillatge. Alcanar, setembre 2005


  Curset de Formació de l'actor.


 Curset de Formació de l'actor. Ulldecona

 Curset de Formació de l'actor. Ulldecona